Hvordan gjør jeg det?

God ettermiddag 🌿

Jentene er hjemme, det er herlig og det er fantastisk. De har allerede vært rundt i gata med venner. De begynner å bli så store nå, og om ikke lenge så er det vel ikke så mye vi ser til dem. Ler. Vel litt går det ennå, men glad er jeg for at vi har verdens beste forhold, for så vil de alltid finne glede i å være hjemme. Barna er alt for Tommi og meg.

Vel, hvordan gjør jeg det? Hvordan gir jeg faen?! Det er altså ikke alltid det lykkes meg, men 80% av tiden gjør det.

For det første så bruker jeg å skrive 0 på min hånd, de dager jeg kan merke jeg er mere tilbøyelig for å bekymre meg mere enn andre.. Så blir jeg hele tiden påminnet om å ikke bekymre meg.

For det andre så rasjonaliserer jeg alltid "idioters" handlinger og vet med meg selv at jeg aldri kommer til å endre på andre mennesker (med mindre det er jobb). Jeg kan kun endre meg selv.

For det tredje så vet jeg, at jeg blir mere lykkelig av å bare gi faen, der det er mulig. Og så gjør jeg det.

♥️

Prøv det!

#tattoo #weekend #danish #nouwblogger #influenser #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #mallorca og det var

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
God kveld 😊nouw.com/livetmitt93
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Vad underbart att ha dom hemma igen, så mysigt att få sakna varandra en liten stund ibland. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Ja ♥️♥️♥️✨nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229