God formiddag fra sol, fortsatt storm og masse energi ✨

Ja, hvor mye har jeg stresset med trening de siste 20 årene for å holde formen (fuuck jeg er gammel)?

For det første så ville jeg satse alle mine hester på kosthold, hvis jeg skulle prøve å holde vekta, det har jeg gjort.

Og trening ja, det er fint det - men 2 uker med pause og "slisko - slasko" er tilbake igjen. Jeg har stresset null og nix med trening de siste 20 årene, men jeg har vært opptatt av å holde meg i form, ihvertfall 40 %. Jeg er trenings - latmarken nummer en og gjør aldri mere enn jeg "må".

Så jeg tenkte, hva vil fungere for meg? Jo, speed - walks med hundene i ujevt terreng noen ganger om uka. Det har holdt min kropp og det har ikke vært et urealistisk mål som jeg ikke har kunne holdt på sikt.

Jeg har også vært fan av å ha en stepmaskin hjemme, og den har jeg flittig brukt i perioder. Og så har jeg vært tilfreds med det. Men min kropp har former og det liker jeg. Ingen fanatiske forestillinger om å være helt ribbet, for det ligger ikke til meg.

Nå om dagen trener jeg fordi jeg må, fordi jeg har en ung mann og jeg begynner å bli gammel. Så jeg må legge lista. Jeg må se ut som jeg er 60 når jeg blir 70 - hvis ikke kan jeg nok ikke holde takten. Altså, helt ærlig.. Ler!

Er du flink til å trene?

Liker

Kommentarer

Anonym
Anonym,
Akkurat nok, ser det ut til 😉
God helg!
norsketankeridanmark
,
😘 Toillballj 🙈God helg!! nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
,
Du ser kjempe bra ut! ☺️ jeg trener litt hver dag, men det er mest pågrunn av psyken og ikke pågrunn av noe annet ❤️ klemmer nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Det er også flott at du gjør det så 💪❤️🤗 For det er jo virkelig godt for psyken 😍🌱 klem nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229