Hvis Tommi er dum, tenker jeg på hans penis!

Har du et Triks? 

God ettermiddag 🌿

Jentene legger make up på hverandre, det synes de er så stas. Jeg har vasket Pixie sitt rom og enda flere klær. Det blir jo aldri tomt for skittentøy.

Tommi har faktisk hvilt seg litt på sofa'n etter vi kom hjem, han pleier jo ellers ikke å være som ligger på latsiden. Og ikke blir jeg sur for det da, det er ellers ytterst sjeldent vi er sure på hverandre.

Hvis jeg en sjelden gang synes han er irriterende eller kommer med noen uttalelser som jeg synes er helt "på landet", så bruker jeg å bite meg i tunga og tenke på hans penis i stedet for. Ler.

Det er faktisk sant, det er svært mye som skal til for at jeg gidder å diskuter eller være uenig med noen. Så vil jeg heller være enig om å være uenig, eller tenke på Tommi sin penis og lukke ørene litt.

Har du noen "avledningstriks" som virker?

♥️

#husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #nouwblogger #nouw #blog #boots #influencer #norsk #outdoor #model #children #childmodelling #menwithlonghair #dogsofinstagram #cat

Liker

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
theresebraathen
theresebraathen,
Skjønner behovet ditt jeg! 🙈 Haha
Jeg bor alene så om jeg er irritert på noen så er det som regel meg selv 😂😂
nouw.com/theresebraathen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229