God kveld - Danmark chiller. Ihvertfall denne familien. Man kan godt merke på kroppen at det har vært fart på i påska, så i kveld skal alle "mann" tidlig i seng.

Hva har vi gjort i dag? Vel, jentene har hatt besøk av to søte jenter. Den ene dro hjem før den andre, så India og meg gikk på en liten tur i nærområdet. Der hilste vi på Danny og Frede, altså to geiter. Veldig søte og så fikk lillemor en is.

Tommi har jobbet i hagen og når han var ferdig så plantet vi mais og erter.

Senere var vi på en liten kjøre/oppdagelse tur og fant den lokale rideskolen, som faktisk kun ligger 1 km fra hvor vi bor.

Nå har vi spist spaghetti og kjøttsaus - og nu: 30 min med ro! Jo, vi har også gjort litt lekser, eller jentene har.

Håper du har kosa deg i påska.

Klem fra wannabe dansken

💛

#påske #outdoor #nature #denmark #bypåske #family #kids #love

Liker

Kommentarer

Mette
,
Og katten er tilbake ?

Tilbake til hverdagen! Herlige bilder fra gårsdagen hos dere.
etdiktomdagen.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Tusen takk 🤗😍 Nei.. Han er ikke det, desverre 🙄nouw.com/norsketankeridanmark
Nina
Nina,
haha! Wannabe Dansken😅 Herlig bilde av lillemoren din❤️ Når det er sagt. Hvordan trives du i Danmark Tonje? Føler du deg velkommen? Er det stor «kulturell» forskjell. Eller et sted å «være seg selv på»? klem🤗
norsketankeridanmark
,
Hei fina 💗 Jeg er elsker Danmark, for det er akkurat som du sier - et sted å være seg selv. Lørdag hver dag og ikke så prestige som Norge. Landet har en anden økonomi og fokus på andre ting. Jeg er født i feil land 🧡💋 Takk og klemmer i fleng nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229