Hei 🤸

Vi har akkurat spist lekker torsk og vi har trent. Nå skal vi spille kort og så er det natta. Og etter jentene har lagt seg skal jeg rydde i min telefon tenkte jeg, jeg har nemlig kjøpt en ny som bare "ligger der". Typisk meg.

For noe tid siden så skrev jeg en blogg (på blogg.no) om at jeg hadde fått så mange truser av min svigermor, da hun hadde bestilt feil størrelse. Jeg fikk veldig mange, kan ikke huske hvor mange engang. Og trusene er fine de, men jeg kan jo ikke helt bruke dem når Tommi og jeg skal hygge oss. Det blir litt merkelig, selv om svigermor ikke har brukt dem. Men bare tanken om at det er svigermor sine truser. Vel.. Smiler.

Men de er fine truser å trene i og de er fine truser "å ikke være redd for", som menstruasjons - truser. Synes du forøvrigt de ligner bestmor - truser?

🧡 Klem fra bestemor (jeg er faktisk gammel nok til å være det nå - wow)

Liker

Kommentarer

vestfroken
,
Mensentruser er fint- fine blonder da!vestfroken.blogg.no
norsketankeridanmark
,
😂☝️🧡 JA, fine blonder 🙈nouw.com/norsketankeridanmark
SofiaLissmyr
,
Allt klär en sköning, var det inte så man brukar säga? Jag brur mig typ aldrig om vad jag köper för trosor mer än att dom ska vara riktigt bekväma haha 😉 Kram och ha en fin fredag 😊 <3 nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
,
Sofia 😍❤️🙈 Ja, de skal være gode - superenig og Supergod fredag til deg 💜nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229