God morgen alle sammen 🦚

Søskne som forelsker seg i hverandre er ikke noe nytt fenomen, og det skjer faktisk ganske ofte. Ja, desverre og det er ikke noe som blir talt om. Barn som opplever fysisk og psykisk vold i hjemmet er særlig utsatte. De finner trøst i hverandre. Barn som klamrer seg i angst til hverandre i traumatuserende opplevelser, finner rett og slett trøst og kjærlighet i hverandre. Dette har jeg sett gjentagne ganger og lest mange saker.. Det er så trist.

En jeg vet om vokste opp i et voldelig hjem og følte hun ikke var elsket av sin mor. Ingen anerkjennelse og kjærlighet fra mor gjorde at hun søkte trøst og anerkjennelse av sin bror. Hun ble desperat søkende etter hans kjærlighet og når hun ikke kunne oppnå det så jaktet hun hans kammerater. Hun var ikke engang konfirmert før hun flyttet sammen med en av dem, han var mange år eldre. Mor og far brydde seg ikke, klarte ikke sette grenser - hun var heller ikke et ønsket barn. Ingen barnebilder og ingen barndom. Storebror hadde fått alt.

Hennes besettelse og forelskelse i sin bror fortsatte og hennes kjærester tok også kontakt til hennes bror da de synes det virket som hun var forelsket i ham. Han tok mere avstand og hun ble sykere. I dag lider hun av en border'line personlighetsforstyrrelse som grenser til psykopati. Hun ser også meget syk ut i øynene og det er litt trist å følge med på hennes reise inn i en vrangforestilling av en verden som vi andre ikke lever i. Selvbedrag og lager riktig mange problemer for andre med løgner og splittelse.

Det er jo egentlig veldig synd på henne, men mere synd for de mennesker hun omgir seg med. Og besettelsen av hennes bror stopper desverre aldri.

♥️

#bildeterfrapinterest 

Liker

Kommentarer

livetmitt93
,
ThereseHusseinMEDIUM
,
Håper hun får god hjelp ❤nouw.com/theresehusseinmedium
norsketankeridanmark
,
Håper jeg også, men hun er desværre ikke kommet der til. Men kanskje det kommer ♥️ Akkurat nå lager hun bare problemer for de rundt seg og virker veldig syk. Har blitt bare mere og mere syk, men kan kan jo håpe. Familien føler seg maktesløse vet jeg og lar henne bare holde på, og det er hardt. nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229