Hodebry med bloggen

God morgen 🌿

Mange av dere vet at jeg at jeg ønsker å leve av å blogge Jeg ønsker vel egentlig bare frihet til å gjøre som det passer meg hele tiden. Ikke bare litt av tiden. Det er mitt liv og jeg lever kun en gang.

Bloggen klarer seg veldig fint, men det er litt utfordrende med å finne samarbeid og sponsorer da jeg bor i Danmark - fordi, mange av mine lesere bor i Norge. Og det gjør det utfordrende å skulle reklamere for noe i et land, som ikke sender sine varer til dette landet.

Hvis dere visste hvor mange samarbeid og sponsorer som jeg har måtte takke nei til, eller de har måtte takke nei til meg på grunn av dette.. Mange!! Og det er kjipt når man jobber så hardt for noe.

Jeg laget en spørreundersøkelse på instagram i går, om jeg skulle beholde kun instagram og satse på den - og dere ser resultatet på bildet. Ikke overbevisende. Instagram kunne gjøre den samarbeidsdelen lettere ihvertfall, hm..

Vel, bare noen tanker.

♥️

#shopping #nouwblogger #nouw #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #inspiration #training #fit #muscle #body #author

Liker

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ja det vore skoj om man fick större bloggnouw.com/sweetwords
VeraLynn
VeraLynn,
Det er nok ikke lett det der, men jeg håper at du finner en løsning sånn at du kan leve av bloggen. Det er mye jobb, men når man brenner for det 🥰nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229