Hemmeligheten

En annerledes julegave

Jeg blir altså så trøtt om kvelden for tiden. Mørket virker virkelig søvndyssende på meg. Jeg har igjen sovnet sammen med de små.

Jula nærmer seg med stormskritt, på en måte så er den vel her allerede. Det har den vært siden oktober. Hvert år så har jeg sagt at i år, i år så reiser vi eller bruker pengene på opplevelser. Og i år, i år gjør så vi det!

Jentene vet ikke hva vi skal, det er en hemmelighet og dere får heller ikke vite ennå. Vi skal ikke isbade, men vi skal gjøre noe som vi ikke har gjort før. Og kanskje skal vi bade litt også.

Det blir kjøpt så mye rammel og skrammel som bare blir liggende i skapene, det er altså ikke nødvendig med så mye overflod. Så nu, nu prøver vi noe nytt.

I år får de gaver til sjelen ♥️

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #kids #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life

Liker

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Helt sjukt att det snart är jul alltså, fattar inte vart tiden har tagit vägen. Åh så himla spännande hihi 😍 massa kramar ❤ 😊nouw.com/sofialissmyr
hmls
hmls,
flotte julegave det <3 nouw.com/hmls
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229