Har du en kaninkoker?

Hei ☕

Jentene er hjemme igjen og de slapper av etter en aktiv uke. Jeg slapper også litt av, Tommi derimot - han er igang med organisere hvordan han skal bygge trehus i hagen.

Har du en kaninkoker? Husker du filmen farlig begjær? Man skal nok være godt voksen for å huske den. Men den handler om en farlig elskerinne som bryter seg inn i Michael Douglas' hus for så å koke kaninen til jentungen hans. Som hevn, mener jeg.

Det finnes nok grader av kaninkokeri, og selve kokerne kommer nok i flere varianter. Det kan være en søster, en elskerinne, en gammel kjæreste.. Noen koker nok bare ørene til kaninen også, andre hele kaninen og noen vil til og med koke hele kaninfamilien.

Det jeg mener er, det vil alltid finnes mennesker som tilsynelatende ikke vil oss det beste. Men ofte er faktisk sannheten en anden, ofte så velger folk en dårlig og ond fremtoning - når de "ønsker" å være gode. Underlig, er det ikke?! De man tukter elsker man, sier min venninne alltid. Og det er jo et "ordtak" som lyder slik.

Så hvis du har en gammel kjæreste som terroristerer deg, så er det kanskje rett og slett fordi han fortsatt elsker deg.

Mennesker som er i balanse driver ikke å dedikerer sine liv for å stikke kjepper i hjulene for andre, det er som regel en grunn til dysfunksjonell adferd.

♥️

#tattoo #weekend #danish #nouwblogger #influenser #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion #blog #woman #man #hunk

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229