Har du analsex etter en bytur?

Ja, så er hun her igjen... Henne med de rare spørsmålene?! Men jeg har lært, at er det noe man lurer på så skal man spørre. Og jeg forventer ikke man skal svare på dette altså, det er mere en undring.

Dette er noe man egentlig ikke skal spørre om. Og ihvertfall ikke når man er over 40. Men jeg spør allikevel. Og i min verden er det et retorisk spørsmål (altså et spørsmål hvor svaret er åpenbart) - for det er det egentlig i min verden, og svaret er nei.

Jeg er jo født på 70 tallet og er av en annen skole, tror jeg selv. Jeg tror ikke analsex var såå utbredt før i tiden. Men jeg vet det jo ikke. Jeg forstår bare ikke helt greia med analsex. Sånn egentlig.

Jeg vet jo vi har noen punkter og nerver der oppe som kan være ganske behagelige. Men det er bare tanken om at hele den "kanalen" der skal være en delikatesse som skurrer for meg. Jeg ser på "det hele" som et avløpsrør hvor avfallet konstant presses ned og ut. Du kan ikke få det rør rent nok uansett hvor mye du gnukker og gnir - akkurat som røret fra toalettet. Jeg ville da heller ikke stikke hånda mi der nede og slikke på den etterpå.. Altså..

Som sagt, jeg forstår ikke "greia". Men det er jo mange ting man ikke skal forstå. Og respekt til dem som gjør og drar nytte av det.

Men hovedpointen var, jeg har hatt kammerater som har hatt damer med hjem fra byen, damer som under akten har ropt og skreket at de vil ha "besøk" baki der. Og jeg fatter det ikke. En hel kveld på byen hvor man vet hele herligheta har beveget seg nedover i tarmen, for så å skubbe det opp igjen?

Jeg er nok mere hårsår enn jeg trodde. Og muligvis får jeg mine første hat - kommentarer nå. Men det endrer ikke min mening.

Er jeg bare gammel kanskje?

❤️

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
jeg har prøvd det konseptet analsex før, men det var da med han jeg var sammen med fordi han tente på det, å Gud jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk liker det. Jeg brakk meg bare han kom borti, så vi rakk vel Egentlig ikke å prøve sånn sett, siden jeg skreik nei før han rakk å gjøre noe 😂😂 Haha
men jeg tenker hver sine lyster, jeg er heller ikke av den gjengen som tar med meg en random gutt hjem fra byen for å ha sex, syns det er litt ja ekkelt 😂🙈 Da finner jeg meg heller en som jeg kan bli bedre kjent med for å si det sånn ❤️
nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Dobbelt og trippelt enig med deg altså 💗 Jeg forstår heller ikke konseptet, selv om man har "snuset" til det. Må le. Vi har det på samme måte her 🙈❤️ Men som du sier, hver sin lyst 🙈😍nouw.com/norsketankeridanmark
Cecilie
Cecilie,
Jeg forstår det ikke jeg heller. Gjorde det en gang da jeg var 16. Det var vondt, og jeg fikk panikk etterpå fordi det kom bæsj på'n (jada).
Kan jo bare tenke meg hvor delikat dette er etter en tur på byen, hvor hemninger og konsekvenstenkning er sterkt svekket. Ser for meg en del ubehagelige syn dagen derpå 😂
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Hei du 😂 Du har så rett og jeg kan bare se det for meg jeg også.. For det er jo akkurat som du sier, det kommer altså "saker" ut derfra enten man vil eller ei 🙈 Derfor som deg, så forstår jeg ikke greia 😂😘 Takk for din tilbagemelding ❤️ Klem fra meg nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229