Han er tidligere rusmisbruker

Livet i Lalandia er ganske så lekkert. Men livet med mine fine er generelt ganske så fint - uansett hvor vi geografisk befinner oss.

Tommi lager mat, jentene slapper av og mamma'n har fått kaffe servert til stolen. Forøvrig ikke noe nytt, min mann er meget oppmerksom.

Jeg var oppmerksom da vi ventet på matservering tidligere i dag. To damer på nabobordet snakket ivrig om sin nyansatte kollega (det var umulig å ikke høre), hvorpå den ene plutselig sier til den andre:

- Og så er han tidligere rusmisbruker. Tenk' seg å ansette en slik da?

Og så måtte jeg telle til 589000 i min hjerne. Det var jo ikke "mitt bord" å blande meg. Det ville jeg nok ha gjort for 15 år siden. Men ikke i dag, i dag lytter jeg bare. Og kikker. Og får på den måten sagt så mye allikevel.

Misbruk er i dag blitt som så mye annet, ganske "vanlig". Slik jeg ser det er vi alle misbrukere av ett eller annet. Noen misbruker tillit, mennesker - voksne og barn, alkohol, narkotika, sex, telefonen, nikotin.. Jah, u name it!

Det er liksom bare så "befriende" for fingeren som peker, å trykke ekstra hardt til når det er snakk om rusmisbrukere som har inntatt litt mere enn normens aksepterte sovepiller, valium, paralgin forte m.f.

Husmor - dopen som alle vasker sine fingre av, for legen har sagt det er ok. Legen som selv knasker piller sammen med aftenvinen.

Åh, verden altså.. Noen ganger.

#blog #mamma #model #mom #momlife #wife #life #live #lalandia #vacation #holiday #newyears

Liker

Kommentarer

mammatetheo
mammatetheo,
ikke alt man skal bli øvide på.. hehehnouw.com/mammatetheo
vestfrøken
vestfrøken,
Du er klok <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229