God morgen fra trøtt vol.2 🌵

Tror det må være noe utbrudd av pollen igjen, for så tung pleier ikke øyelokkene å være.

Været er upåklagelig og kaffen er god. Humøret er litt rævva, men tror det bare er fordi jeg er trøtt og føler døgnet ikke har nok timer.

I de "gamle dager", da man var alene og barnløs - så tenkte man ikke over hvor mye tid man hadde. Det er først når man ikke har tiden, eller mangler "noe" man ser verdien av den. Man tenkte heller ikke så mye over hvem man begikk seg med.

Jeg har det litt slik, så lenge man vet hva man selv står for - så kan man være venner med hvem man vil. Gutta boys, de som ser litt farligere ut enn alle andre - de er ofte de snilleste og dem som stiller mest opp når man behøver det. De man burde frykte mest i samfunnet er dem som man tror man ikke burde frykte. Tro meg! Verden vil bedras, og skinnet bedrar.

🌵

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight

Liker

Kommentarer

Paulinasjoberg
,
Ha en härlig tisdag 😍nouw.com/paulinasjoberg
norsketankeridanmark
,
Håper din også har vært ♥️♥️nouw.com/norsketankeridanmark
VeraxxLynn
,
Ja det var en gang for lenge siden, når dagene føltes lenger og man fikk gjort så mye mer. Den gangen man ikke måtte på jobb, og hadde plikter. Var veldig deilig, og hyggelig å tenke tilbake på ;o))nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Ja... Ikke sant 🙈💛 Ingen plikter ja.. Åh.. Hehe 🙈♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229