Der er jo ingen tvil om at ting er mye billigere i Danmark. Det meste ihvertfall. Grøntsaker er også merkbart billigere, jeg kan ikke huske å ha kjøpt asparges til 8 kr i Norge - noensinne?!

Jeg går fortsatt rundt med solbriller og skal komme meg i dusjen snart. Tommi kløyver ved og jentene har hjulpet til. Huset er varmt og godt og det er hyggelig selv om mor går for halv maskin.

Men, hva kostet Tommi sin nye tatovering? Jeg tør påstå den var ganske billig også, vi betalte ihvertfall kun 1000 kr for den, og vi var der allikevel noen timer. Jeg har en i tilsvarende størrelse på armen som jeg betalte 9000 for i Norge. Så der kan man bare se.

Jeg kommenterer senere

♥️

#tattoo #weekend #danish #nouwblogger #influenser #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #tattoo #blog #blogge #beard #longhair #love

Liker

Kommentarer

livetmitt93
,
VeraxxLynn
,
Jeg hadde tenkt å tippe at den kostet ca 1200,-, men da lå jeg litt i overkant. Her i Norge, tror jeg nok prisen hadde ligget fra 4000,- til opp mot 9000,- som du betalte. Kommer nok litt ann på hvem du går til. Fin var den nå i alle fall 🥰nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Ja, ikke sant. Han smiler og takker her.. Og du har rett, kommer an på hvor man går 🙈♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229