Først elsker de meg - så hater de meg

Det er fredag - hallo 🌿

Jeg jobber, sola skinner og jeg er glad. Klart jeg er glad, jeg har våknet til en ny dag med helsa i behold og en familie som elsker meg. Og jeg elsker dem. Vi har ingen ville planer for dagen, men jeg kunne godt svinge meg litt i tretoppene hvis det var mulig.

Jeg er som regel energisk og glad, positiv og sprudlende. Kvinner jeg møter på min vei blir ofte betatt av det, de blir litt fasinert. Jeg opplever ofte at damer vil "ha de samme tingene" som jeg har, alt fra å ha en ung mann til å spise som meg, være tynn, glad osv.

For at dette ikke skal høres helt plæ ut, så må jeg bare si at det er realiteten. Det gjelder ikke alle jeg møter selvfølgelig, det sier seg selv - men mange, gjennom mange år.

Men ofte, når disse damene som ikke er meg, med min historie og like mange bein i nesen osv., ikke kan realisere egne liv gjennom meg (satt i kontekst), opplever jeg at de kommer til å mislike meg istedet for. Jeg har noe de vil ha, og når de ikke kan få det - så blir det litt min skyld. Så blir jeg en konstant påminner om at de ikke kan være meg.

Det kan godt være dette høres litt rart ut, men det er altså litt realiteten. Og så blir jeg konkurranse istedet for forbilde. Og så blir det surt. Men jeg er forstsatt glad da.

Vær tro mot deg selv og nyt dagen 🖤

#hair #ootd #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #influencer

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Måste säga att jag verkligen ÄLSKAR din outfit! <3
nouw.com/emmaengstrom
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Tusen takk, verdens fineste Emma 💗
nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229