For ei tispe!

Det smeller rundt ørene på oss, sånn for alvor og det kommer nok til å fortsette hele kvelden. Vi har jo Ulla med, men hun reagerer ikke - den tøffe lille tispe! Jeg er jo vant til å ha en hund som er "hunderedd" denne dagen, så dette er litt av en omveltning.

Jeg tror ikke det er så mange som leser blogg i dag, og heller ikke så mange som skriver blogg. Jeg skal hoppe i dusjen om litt, så jeg skal også bare hurtig si hei til dere.

Og ikke er jeg særlig fotogen i tiden heller, med eggløsning i hele trynet. Altså - vann i hele kroppen. Typisk når man skal være fin badedrakt og greier.

Godt nyttår til mine fine følgere - pass på øynene og alle med puls der ute. Livet kan endre seg i rakettfart på en dag som denne 🖤

#happynewyear #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #fireworks #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #no #inspiration #fashion #influencer

Liker

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Gott nytt år världens bästa ni 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
sweetwords
sweetwords,
God fortsättningnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229