Feit i forhold eller tynn som single?

Man kan ikke helt sette det slik opp mot hverandre som i overskriften, for det er ikke så sort/hvitt. Det er satt litt på spissen og det er "en spade for en spade". For det er litt sant også. Vi liker bare ikke å høre det.

Hvor mange (og særlig kvinner), mister ikke helt "fasongen" når de er i et forhold?! Småfingrene "småspiser" litt hele tiden og man er ikke så nøye med hva man putter i munnen lengre. Heller ikke så nøye med å komme seg på trening. Eller å pynte seg.

Og så, når forholdet går helt vest, fordi han har sett for mye på nabodama og tatt på feil pupp til julebordet - ja da skal det faen meg slankes. Så skal man være tynn og lekker igen, så salaten tyter ut av ørene. Helt til neste fisk er fanget og småfingrne begynner å "småspise" igjen. Dette gjelder jo ikke alle, selvfølgelig. Det tør jeg egentlig være så freidig å si at jeg er et levende eksempel på.

Og hvorfor, fordi jeg er fin for min skyld. Jeg elsker Tommi, men jeg elsker meg mere. Tabu - kvalmt å si, ja, derfor skal vi si det oftere.

Jeg elsker meg.

Og dere ❤️

Natta

#live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #danish #nouwblogger #influenser #love #mom #familyfirst #familygoals #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer


Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Jeg syntes det er helt innafor å si at man elsker seg selv mer 🥰 Hvis man ikke elsker seg selv, så kan det være vanskelig for andre å gjøre det. Sier ikke at det er sånn alltid, men....nouw.com/veralynn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229