God morgen fra sol og kaffe 🌸

Jeg synes jeg kan skimte våren litt lengre ned i gata. Jeg tror vi nærmer oss, sånn for alvor. Kunne jo vært helt fantastisk hvis vi fikk en sommer som sist år. Det ville være som en drøm..

Jeg skal gjøre meg klar om litt, skal til legen i dag. Det blir spennende. Jentene er kommet godt i skole og Tommi er dratt på jobb. Vi har hatt kaffeslabberas på badet. Vi får kaffe og snakker mens han dusjer. Det er så hyggelig.

Jeg har kikket litt på gamle bilder på min Mac. Og så fant jeg dette søte bildet av India og meg. Nå er det slik at vi ikke har hatt badekar de steder vi har bodd, men barna elsker jo å bade. Et godt tips, hvis man ikke har et, er å kjøpe en slik "stamp" fra Ikea. Eller andre steder.. Så kan barna få plaske og hvis du er heldig så kan du få være med.

Håper dagen blir god 💙 Klem fra meg

Liker

Kommentarer

livetmitt93
,
norsketankeridanmark
,
janielindahl
,
Men vilken otroligt söt bild på er 😍 Gillade Ikea-tipset, så finurligt! Går säkert att köra istället för babypool på bakgården till sommaren också 😘 Kram på dig ❤️nouw.com/janielindahl
norsketankeridanmark
,
God morgen, flotte ❤️ Og tusen takk 😘 Ja, det er en gode idé, ikke 😉 Ønsker deg en kjempefin dag! Stor klem fra meg 🌸nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229