Og et helt liv med kritthvite sandstrender.. 🌵

Man skal aldri nøyes! God formiddag fra Aalborg. Tannlege' er over for denne gang og så heter det statusrapport resten av dagen. Godt man kan jobbe hjemmefra.

"Rasshøl" og hvite strender er et bevisst valg som jeg har tatt. Altså, hvor jeg har valgt geografisk og følelsesmessig å plassere meg.

Hvis man spør majoriteten av mine venninner som jeg har vokst opp med, så har alle mine kjærester vært rasshøl og kriminelle. De er fordomsfulle, tenker jeg.

For, det er flere måter å være rasshøl på og som med så mye annet i livet - hvis det ikke er synlig så er det ok.

Synlige narkomane i gatene er fysj og æsj, mens husmødre som knasker beroligende og sovemedisin, det er ok.

Gutter på motorsykkel med et rustik - ytre, lekkert men hold avstand! Den velkledde bankmannen som driver "usynlig" skattesvindel, velkommen. Hykler - verden. Slik er det bare. Og ja, jeg har skrevet om dette før.

Jeg liker å forholde meg til "hva jeg kan se", skjult fasade og personlighet er ikke noe for meg. Derfor har jeg valgt i noens øyne : rasshølgutta. Men det er jo også fordi de får blodet mitt til å bruse. Og hvis man har prøvd det, så kan man ikke gå tilbake på det.

Poenget er, for den som misset det - ikke vær så hurtig til å dømme. Det er ikke sikkert de som ser mest kriminelle ut er det.

🖤

#tattoo #weekend #danish #nouwblogger #influenser #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #influencer

Liker

Kommentarer

minakanchan
,
Bra innlegg! Nå er ikke jeg så fan av dømming av andre mennesker hehe, men det er nok litt fordi jeg har erfaringer med at de som ser så snille og gode ut kan være noen skikkelig drittsekker, og de som har et rykte på seg å være drittsekker, farlige, og gudene vet hva, er snille som noen lam så lenge man bare er hyggelig mot de og viser de respekt 😊 Jeg pleier i hvert fall alltid å gi mennesker en sjanse til å bli kjent med de, uansett hva 😃 nouw.com/minakanchan
norsketankeridanmark
,
Kloke ord fra fine og gode deg 🖤 Og tusen takk 🖤 Tenkte nok du ikke var så fordomsfull😍👏 Nattaklem nouw.com/norsketankeridanmark
mariasinverden
,
Ein kjenner jo ikkje personen før ein faktisk kjenner personen 😊 Om det er skinnjakke eller dressjakke det går i - personen kan enten vere kompatibel med ein eller ikkje 😊 nouw.com/mariasinverden
norsketankeridanmark
,
Nemlig - godt skrevet ♥️☝️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229