God ettermiddag fra det danske 🤺

Jeg skal spise med jobben i dag, og så er det revy etterpå. Det skal nok bli hyggelig, selv om jeg går glipp av X Factor. Buhu - må se reprise så.

Livet kan være så fantastisk som man selv gør det til, ut fra de forusetninger man har - og det kan være like så forferdelig som mån gjør det til, ut fra de forusetninger man har. Ting er hva man gjør dem til, noen er pessimister og noen er optimister. Jeg er realist, det kan man også være.

Litt felles for alle er at man tenker og grubler over alle de valg man skal ta i livet. Vel og bra er det, men min erfaring er at folk har vanskelig for å ta endelige valgene, spesielt hvis det virkelig gjelder. Store og viktig endringer for ens liv, da er det mange som nøler istedet for å handle. Jeg elsker å handle og ta avgjørelser. Og det tar faktisk bare et hardt sekund å forvandle tankene til realitet. 

Gjør du det, tar du de vanskelige valg på strak arm!? 

🧡

Liker

Kommentarer

frodith
,
Jeg tenker nok VEEEEELDIG lenge før jeg gjør noe 😃frodtih.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Det kan også være en god ting, og mange som deg her tenker jeg 🙈nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
,
Jeg tenker alt for lenge føre jeg gjør noe ☺️ men jeg var rimelig spontan når det kom til dette med leiligheten, da takket jeg jo ja før jeg hadde vært å sett på den! 🙈 men jeg angrer ikke et sekund ☺️
Håper du har kost meg masse med jobben ☺️
klemmer ❤️
nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Du hadde nok tenkt lenge på å skulle/ønske å flytte fra før av kanskje 🙈💗nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229