Er høyre eller venstre bryst størst?

Det skal man nok ikke spørre om, ikke på en fredag ihvertfall. Eller kanskje det er på en 'fredda' man skal det? Jeg er jo ikke så selvhøytidig, som dere vet. Og her har dere jo gull - bikini'n og det hele. Det var tider det, sol og sommer!

Og jo, jeg har fått det spørsmålet. Også i flere varianter. Det er mange ting folk lurer på, skal jeg fortelle dere. Både seriøse og useriøse spørsmål.

Jeg tror, hvis du vil vite det, at mine bryster er nesten like store. Det sier Tommi og speilet ihvertfall. Ikke den marginale forskjell. Smiler. Var det svar nok?

Klemmer fra meg og min fine mann ❤️

#weekend #influencer #inspiration #fashion #tits #boobs #influencer #dansk #shopping #nouwblogger #nouw #blog #boots #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger

Liker

Kommentarer

TinaYoungHansen
TinaYoungHansen,
Hehe mye rart man skal høre føre øra detter av🤣Men jeg har vel hørt og sett at høyre pupp ofte er litt skrivere og større enn venstre? Men så lenge mannen har to håndfuller burde vel saken være grei🤣🤣🤣nouw.com/tinayounghansen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Nemlig og ikke sant 🙈 ♥️ nouw.com/norsketankeridanmark
Probst
Probst,
Dine bryster er lige😂nouw.com/probst
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229