Er du psykisk syk og idiot?

Hey - noen ganger får man bare lyst til å spørre. Altså, hvor mange har ikke kjent på det? Mange! Men det er ikke alltid det har noe for seg, og hvis folk oppfører seg som idioter - stjerne idioter, så vet vi jo at det har en årsak.

Jeg prøver alltid å rasjonslisere ting på den måten, finne grunnen, prøve ihvertfall. Se logikken til hvorfor folk er som de er og kan begå slike grusomme handlinger som noen gjør. Og det finnes ofte et svar og ofte er det noe psykisk anliggende.

Noen ganger kan man også se det på dem, se det på den merkelige oppførselen som de selv synes er helt "normal". Hvis det er helt galt, psykisk, så kan man ofte se de på øynene også; Stive, stirrende og oppspilte øyne. "Vill i blikket"!

Idioter trenger kjærlighet. Noen trenger karma. Noen har fått besøk av karma, de vet det bare ikke selv. En dårlig kjæreste kan faktisk være ens karma. Eller andre ting som ikke går som man ønsker og konstante "bumps" i veien.

Kjærlighet og karma 🔮 Men først og fremsat, ta gode valg.

Nu, Homeland!

#bloggen #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #no #inspiration #training #fit #muscle #body #author #book #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma

Liker

Kommentarer

TinaYoungHansen
TinaYoungHansen,
Jeg spør meg selv det samme...veldig ofte.. nå er jeg faktisk psykisk syk men oppfører meg fordet:P Men så mange gjør og sier ting som er så bortevekk at man sitter igjen og bare måper!!!!
nouw.com/tinayounghansen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Ja det er mye rart man skal høre ♥️nouw.com/norsketankeridanmark
livetmitt93
livetmitt93,
mye rare folk ja 😋nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229