Er du en av dem?

Først, man velger ikke sine foreldre - husk det!

Mange barn vokser opp og blir fantastiske og empatiske mennesker tross dysfunksjonelle oppvekstrammer. Resiliens heter det, motstandsdyktighet. Eller løvetannbarn, om du vil..

Jeg jobber jo med foreldre som ikke alltid har fått tildelt de beste forutsetninger for å være gode foreldre. Det kan være mange årsaker til det, det kan være "den onde sirkel", altså at det har gått i "arv" og det kan være manglende evne i form av at de er kognitivt svake. Det kan være mange ting.

Men de foreldre som gjør meg mest frustrert, er de som snakker stygt om egne barn. For meg er det, det ultimative lavmål. Og det sier selvfølgelig litt og mye om evnen til å være lojale og gode foreldre, vel uvintende om at det er dem selv som har produsert disse "forferdelige" barna.

Jeg har skrevet om dette før, men jeg synes det er så viktig. Jeg synes det er så viktig å konfrontere slike mennesker når de går igang, for noen av dem forstår ikke selv at de gjør noe galt engang.

Vel, vi har vært i svømmehallen og alle har vært helt i hopla. Jeg ble faktisk ikke så sliten som jeg pleier å bli i svømmehallen, i dag.

Kos dere 🌿

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Bra innlegg 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229