Contains affiliate links
Et samarbeid med Bikester.no

Dere som kjenner meg litt, vet at jeg ikke liker å handle treningsutstyr. Men nå er det slik at jeg har fått tryllet på meg disse skoene fra Hoka One One - og ikke bare er de fine å se på, men de er en investering i mine ben, rygg og knær.

Når jeg trener så løper jeg for det meste, og det er enormt viktig at jeg har godt bentøy på. Jeg har sverget til de samme skoene i mange år, så dette var en ny opplevelse for meg. De er det mest behagelige jeg har hatt på benene, og de er så flotte at jeg kommer til å bruke dem på jobb også.

Jeg valgte størrelse 38, og det var et godt valg da de er litt små i størrelsene. Normalt så bruker jeg 37.5, men jeg ville være helt sikker på at de ikke var for små. Og de passer faktisk helt perfekt. Men hvis man er i tvil om noe, så er de veldig hjelpsomme på Bikester.no - faktisk så har jeg skrevet både med den danske og den norske siden, og de er veldig greie begge stedene.

Forøvrig så har jeg løpt i dem både ute og inne og de fungerer fantastisk til begge formål, da de har en utrolig god demping.

Du finner skoene her og her  , hvis du vil ta en kikk på dem.

Løbesko til damer finner du her.

#hokaoneone #bondi #bikester.no #running @bikester.no #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #nouwblogger #influencer #personligblogg

Liker

Kommentarer

livetmitt93
,
fridashage
,
Jeg må kjøpe nye løpe-sko, så disse skal jeg helt klart ta en titt på 😍😘nouw.com/fridashage
norsketankeridanmark
,
Det må du gjøre og jeg ville ikke sagt det hvis jeg ikke mente det, hvis du forstår 😉💛🌺nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229