Du lukter mamma

Contains affiliate links
Du lukter mamma, altså ikke: Du lukter, mamma! Der er en stor forskjell, komma kan gjøre mye.

Vi har en lekker søndag og har nu fått en deilig brunch. Jentene hygger seg. De er to små oppmerksomme jenter begge to, og etter at jeg har fått yndlingsparfymen i hus igjen - Juicy couture- så kom det en kommentar fra India:

- Du lukter mamma 🖤

Og jeg er sikker på at det er fordi jeg har brukt den så mye, at hun kunne gjenkjenne lukten. Men ikke for det, hun sier også at jeg lukter mamma når jeg ikke har parfyme på. Det er vel den mamma - lukt de kjenner best.

Jeg kan godt huske hvordan min mamma luktet. Er det ikke rart, på en god måte.

Trykk på parymen eller TRYKK her. for å sjekke den ut. Tror faktisk den er billigere her inne enn hva den bruker å være. Og den er verdens beste, synes jeg da.

Nå skal vi snart en tur i regnet på rullesko.

#brunch #perfume #influencer #personligblogg #bloggersdelight #danskebloggere #norskblogger #influenser #love #smell #familygoals #inspiration #instagram #dansk #norsk #choice #nouwblogger #instagram #models #children #childmodelling

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh det kommer nog alltid vara en trygghetskänsla när man känner sin mammas lukt, även om man själv är vuxen haha. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Alltid vennen min ♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229