God morgen der! Her i huset var det en alarm som ringte 06.30 - så kunne jeg ikke sove mere. Jentene får besøk klokken 11 i dag, og de gleder seg så mye. Og det er hagevær, det synes jeg er herlig.

Min psyke, hvordan er min psyke.. Vel, min aller beste venninne i Norge har fra jeg var tidlig i 20 årene sagt at jeg har en sterk psyke. Jeg kan huske jeg ikke helt forstod hva hun mente - for man er jo litt inhabil til å vurdere sin egen psyke når man er så ung. Men jeg har en sterk psyke, noe genetik er det i det og noe miljø. Overlevelse! Fra å være en veldig sjenert, stille og rolig jente - til å "miste" sin mor som 10 åring og bli kastet ut i livet. Pang! 

Jeg ville aldri vært så sterk som jeg er i dag hvis det ikke hadde skjedd. Jeg kan jo ikke si at det var heldig for meg at min mor ble syk, for livet har ikke alltid vært en dans på roser. Men - man kan alltid dreie noe negativt til noe positivt hvis man vil. Og slik ser jeg på det. Ingenting vipper meg helt av pinnen. 

Kos dere med den siste påskedagen

🐘🐘🐘

#life #love #mom #blogger #blog #danskebloggere #weekend 

Liker

Kommentarer

Nina
Nina,
Oh.. 😔 Dess mer jeg leser. Dess mer ydmyk blir jeg over rausheten din, Tonje. Du er så åpen. Min gamle frykt kommer snikende, for jeg blir redd for «angrep» Men så tenker jeg, puh! Det er jo Tonje😃 Hun klarer seg fint! Hun har Tommie,Pixi,India og😻 Husker i skrivende stund ikke hva den heter.. blush* Og du har så rett i det du skriver. Alt kan snus til noe positivt! Tror det er plikten til positivitet. Og hjelpe negativiteten til å bli positiv! Fikk mange tanker jeg ikke skriver. NOE falt på plass. Mer forståelse. Mer plass..😬Takk, Tonje❤️🌺
norsketankeridanmark
,
Meg som sier takk, Nina 💗 For jeg blir så veldig glad og positiv av deg. For du er virkelig positiv, ærlig og motiverende 🍦💚 Det betyr så mye for meg det du skriver og man kan ofte snu noe/mange ting til noe positivt! Kjærlighet fra meg 🌱💛nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229