God morgen der ute 🌸

Tenker vi ikke at våren snart er på vei. Det tror jeg og man synes allerede kan merke en markant forskjell i lengre og lysere dager. Det gjør noe med en, synes jeg.

Jeg er fortsatt i tenkeboks over jobb og hva jeg skal "begi meg ut på". Jeg tror jeg kunne tenke meg noe som ikke "krever" så mye av meg følelsesmessig. Etter mange års arbeide med diverse komplekse problematikker, syns jeg det kunne vært spennende å prøve noe "lettere". Men det er jo litt vanskelig når man har valgt å utdannet seg den anden vei.

Når jeg tenker tilbake, så er det selvfølgeligt primert gode ting og mange gleder i å hjelpe mennesker. Men det har også vært mange tunge saker, stygge saker og ikke minst trusler og vold. Trusler som har gått på min egen familie, og barna ikke minst. Så kan man begynne å vurderer om det er "verdt det". Det er ikke alltid den profesjonelles gode intensjoner mottas som "hjelp", det kan desverre tolkes av en annen som man prøver å ødelegge dens liv. Man har jo hver sin forforståelse av hva som er "normalitet".

Som fagperson vet man jo og er rustet til dette, men man kikker seg alltid over skulderen på jobb allikevel. Det skal man.

Nå må vi se hva Tonje finner på 💛

Hvis du skulle starte "på nytt", hva ville du så?

Liker

Kommentarer

orkidedatter
,
Du og jeg i tenkeboksen....jeg blir nok der en god stund.....veldig lang stund.....orkidedatter.wordpress.com
norsketankeridanmark
,
Deg og meg i tenkeboksen.. Tror jeg blir her litt jeg også 😂nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
,
Elsker det at solen endelig har dukket opp igjen! 😊 Det er så utrolig deilig.
Jeg skjønner ikke hvordan dere i psykiatrien kan føle dere trygge i det hele tatt, jeg har opplevd mye i min tid som psykisk syk som skremmer meg utrolig masse! 😊 Sender deg gode klemmer, å håper du finner det som passer deg best <3
nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Tusen takk, goingen 💗 Ja, det er mye forskjellig ja 🙈 Men de aller fleste gangene går det fint 💞👌 Klem til deg nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229