Kjærlighet er noe av det vanskeligste som finnes, bortsett fra det å være menneske. Smiler. Ofte er kjærlighet så vanskelig fordi det ikke er "riktig". Mange tar til takke med noen som de kun synes godt om.. men for å holde gnisten, lysten, gleden og de elektriske blikk over lang tid - krever det mere enn 25 sommerfugler i magen. Der krever 100 000 sommerfugler. Og de som ikke har smakt på "sjokolade", de vet heller ikke hva det vil si jo. Ekte kjærlighet vokser ikke på trær nemlig, men man vet jo ikke hva man letet etter hvis man ikke har prøvd det før.

Fornuftsforhold, gold diggers og avstandsforhold bruker ihvertfall å havne i problemer.

Når man har opplevd denne kjærligheten og mistet den igjen - da kan det bli farlig. Og mennesker kan komme til å gjøre onde ting mot mennesker de egentlig elsker - i avmakt og desperate forsøk på å få denne "eneste ene" tilbake.

Altså, folk dreper i denne sinnstilstand - det leser vi om, om og om igjen i nyhetene. Bitre menn og kvinner. Mest menn, faktisk.

Man behøver ikke være rakettforsker for å forstå man ikke er ved sine fulle fem når man har mistet the big love, for hvilken logikk er det i å være slem og tro at man skal få en premie. Alt man vil få tilbake er hat.

Kjærlighet kan være så fint og så farlig. En dag vil jeg fortelle dere mine erfaringer.

💗

Liker

Kommentarer

fridashage
,
Kjærlek er fantastisk og skummelt på samme gangen. Men heldigvis er den mest fantastisk ❤ vil gjerne høre om dine erfaringer ❤nouw.com/fridashage
norsketankeridanmark
,
Nemlig og det skal nok komme 💗💗💗nouw.com/norsketankeridanmark
Nina
Nina,
omg.. Dette er serious «shit» Tenkeinnlegg* Glad du har Tommie🙏🙌❤️
norsketankeridanmark
,
Ja det er alvor 🙄 Er jeg også, smukke deg 🤗😍🙈nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229