"Sa den galeste av dem alle" - valid!? Vel, joda - jeg er ikke så dum som jeg ser ut som, var det noen som pleide å si til meg. Stakkars meg. Vel, mange mennesker har jeg møtt, mange kulturer, subkulturer og annet. Tett på mange mennesker har jeg også vært og generelt så vil jeg si at i jobben min er det mitt spesiale å være menneskekjenner. Og som jeg pleier å si, jeg har ikke møtt noen til dags dato som som jeg ville "kategorisere" som normal.

I min verden er det vanskelig å definere det ordet, da det nærmest er en illusjon av en ønsket tilstand av en sosialt akseptert fysisk og psykisk tilstand. Og vi er alle individer og individuelle, så ikke underlig vi blir deprimerte hvis det er det man etterstreber. Det finnes ikke, normal. Satt på spissen.

De gale har det best 💙 Bare spør meg.

Kos dere med dagen

#vacation #summer #holiday #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #personligblogg #beach #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger

Liker

Kommentarer

hmls
,
så herlig ut i badesenget fristet å bade nå . helt enige det heter ikke normalnouw.com/hmls
norsketankeridanmark
,
👏🌊 Veldig bade - glad min familie også da 🌴😂nouw.com/norsketankeridanmark
livetmitt93
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229