Dobbeltmoralens spinndoktor

Ikke tro på alt du leser. Ikke tro på alt du hører. Vær kritisk.

Folk har ikke alltid genuint gode interesser selv om det virket slik. Majoriteten av menneskene er opptatt av seg selv, de er seg selv nærmest.

Det er naturlig. Vi er egoister ut fra selv-interesse og selv-stimuli, og det er slik oss mennesker er. Det betyr ikke at vi ikke er empatiske, sympatiske og medmennesker - for det er de fleste av oss. Men det er mye dobbeltmoral i samfunnet, folk som bevisst og ubevisst prøver å "selge et produkt" tross praktiserende dobbeltmoral og lystløgneri.

Noen mennesker har ingen grenser for seg selv, sine venner, sine produkter og er levende eksempler på å være spinndoktor/"manipulator" for å tjene seg selv.

Ikke alle praktiserer hva de preiker, sjekk "dine kilder"!

De kloke øyne ser deg ♥️

#shopping #book #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #man #hunk #husbandandwife #ageperfect #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #book #truth #influencer #norsk

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Det har du så rett i.... Dessverre er mange veldig naive og godtroende å tror på alt de leser å det som blir sagt, og så blir de lurt. Nei, vær kritisk som du sier, det kommer man langt med.nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Busdriver
Busdriver,
Alle sammen tenker bare på seg selv, det er bare jeg, som tenker på meg. 😥nouw.com/busdriver
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229