Good morning fra vår i Danmark 🌱

Humøret blir bedre, kroppen får det bedre og energien blir det mere av. Det hjelper kanskje til og med på relasjonen til ditt barn. Men, hvor bra er relasjonen til ditt barn?

Er den så god som du tror den er, eller er det kanskje bare noe du tror. Føler du deg sikker i din sak om at ditt barn elsker deg betingelsesløst fordi hver gang du avleverer barnet i barnehage og skole så klamrer det seg til deg og blir helt utrøstelig?

Dette behøver nødvendigvis ikke å være en god ting. Dette behøver ikke å være et tegn på trygghet. Barnet har forskjellige tilknytningsmønstre, og hvis dette fortsetter etter den naturlige separasjonsangstfasen er over, kan dette være et symptom på ambivalent tilknytning. Barnet føler ikke trygghet og er alltid på vakt. Barnet forsøker å avlese alle tegn hos mor eller far for å gjenkjenne trygghet. Relasjonen kan bære preg av ustabilitet for barnet og det vil være utrøstelig ved separasjon. Barnet leser deg fra det blir født, du narrer ikke ditt barn. Men du kan lage mange problemer for det - fordi du er den voksne.

Noen tanker på en onsdag 💛

#barn #kidslife #influencer #blogg #personligblogg

Liker

Kommentarer

vestfroken
,
Jeg har jo ikke barn, men dette er kjempeinterassant! Tilknytning og seperasjonsangst. Gjerne flere refleksjoner rundt slike temaer.vestfroken.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Takk for det, og ja det er interessant - mere av det, enig smukke ✨❤️nouw.com/norsketankeridanmark
Marit
,
God morgen til deg. Jeg har et fantastisk forhold til mine tre barn. Men de er jo voksne nå. 25, 29 og 33. 😊 Men i og med at vi har det så bra sammen, så regner jeg med at jeg har gjort noe riktig i oppveksten deres. Fin dag til deg.www.midlivskrise.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Nemlig!! Resultatene kommer senere ❤️☝️ klem og fin dag til deg også nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229