God morgen fra regnet ☕

Så kan man jo skrive litt om noe som gjør en forbanna også. For det er nemlig en ting som gjør meg grenseløst forbanna, hvis det er ille nok. Ting som jeg hverken ikke glemmer eller tilgir. Og her kan det også være på andres vegne. Ikke jobb, det blir noe annet. Men privat har jeg også lov til å være menneske. Og det skal sies det ikke er så mye som gjør meg sur mere - men, hvis jeg sier:

"Kjenner du hele historien"? Folk som blander sig inn i andres liv uten å faktisk vite sannheten, bare for at de synes de liker å lage problemer. Folk som kjenner 20 % av hva som egentlig foregår i folks liv og velger å tillegge 80 % løgn bare for å tilfredsstille sitt eget "problem-maker gen". Det kan gjøre meg så harm og jeg kan virkelig bli en heks. Og det er lov. Jeg kan ikke fordra folk som behandler andre med urett og jeg tilgir det aldri. Slik er jeg bare skrudd sammen.

Urettferdighet, det har jeg lært fra min far er "no go" og det ligger i min ryggmarg. Man kan være dum og gjøre dumme ting, men ondskapsfull - da blir jeg "rød".

Nu - over til kaffen 💛

Klemmer til alle, nesten.

Liker

Kommentarer

deveny
,
Enig 😊www.deveny.no
Vestfroken
,
Enig, det er noen der som er helt ekstreme på innblanding, og prater mens de holder seg for ørene. Dersom man virkelig vil hjelpe må man prøve å få hele bilde, men også vite om ens mening egentlig trengs. Når noen dømmer noen uten å ha hele bildet kan det være ekstremt provoserende, vondt og makteløst overfor den det gjelder. vestfroken.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Nemlig og nikker helt vildt her ☝️🙈💞 Folk som prater mens de holder seg for ørene altså...åkk 🤔😫🐦💞 Så utrolig urettferdig for dem det prates om ✨🙄nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229