God kveld, alle sammen ♥️

Så er de små i sengene sine og mor er landet på sofaen. Tommi syklet akkurat opp for å trene litt og jeg ble sittende å tenke. Jeg synes et eller annet sted at det er dypt urettferdig at livet er "skrudd sammen" slik at man skal bruke store deler av sine krefter og energi på å jobbe. Og jeg vet det er fullstendig nødvendig og som Tommi sa før han dro: "men Tonje, det får du jo ikke gjort noe med - det er jo slik livet er". Og ja, han har rett. Men det er liksom som man skal bruke all sin energi og krefter på jobben, når man egentlig heller ville være fullstendig frisk og opplagt når man skal være sammen med sin familie om ettermiddagen. Og det er jo ikke fordi vi ikke koser oss, det gjør vi hver eneste dag. Men jeg skulle ønske noen ganger at man var født med en liten sølvskje i rævva, slik at penger ikke var noe man behøvde å tenke på.

Altså, misforstå meg riktig - penger gir ingen lykke - men å måtte jobbe og slite seg ut på noe som egentlig er sekundært føles urettferdig. Jeg elsker jobben min og jeg liker å føle meg nyttig, men jeg liker bare ikke å bruke opp store deler av min energi på det.

Men, det blir nok ikke annerledes - som Tommi sier. Selv om jeg gjerne ville være den "alternative" familie som kunne reise halve året og bare kose meg med min familie på "full tank".

Er det bare meg som tenker slik?

Bildet er fra jentene var små, så klart.

♥️

#life #live #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight

Liker

Kommentarer

Nina
Nina,
I feel you mom🌺 Er ikke i noen storform om dagene. Men jeg er hjertens enig med deg. Så synes jeg at du allerde har «gjort» noe med det. For du har tenkt tanken. Det betyr at du er bevisst det. Og at bevisstheten din er i endring. Den blir dypere. Som foreldrw burde det vært jobben våres. Så vi kunne levd et familuteliv og oppdratt barns våres i egen ånd. Ingen kjenner dem eller elsker dem som vi gjør. Så du har helt rett. Det er urettferdig. I mine øyne lever vi et organisert slaveri. Som stikker mange hundre år tilbake. Men jeg er jo ikke helt god i knollen😂 klem vakreste🤗🌺❤️
norsketankeridanmark
,
Du er så klok og du har den herligste tankegang som jeg liker - og jeg er veldig enig med deg, Nina ♥️ Det er vanskelig å gjøre noe med det, men som du sier - jeg tenker tanken og prøver. Du er så god ♥️ Takk for de gode ord. Masse klemmer fra Danmark nouw.com/norsketankeridanmark
levemedasperger
,
Kjempe fint bilde og fint innlegg 😊 🥰nouw.com/levemedasperger
norsketankeridanmark
,
Tusen takk, kjære deg ♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229