God kveld 💗

Hvilken sang skal de spille til din begravelse? Absurd tankegang? Nei, ikke helt. Vil du bestemme det, så må du ihvertfall ta stilling til det på forhånd.

Litt tabu å snakke om, ja litt tror jeg. Jeg kjenner en som for 20 år siden plutselig fortalte meg hvilken sang som skulle spille i hans begravelsen. Og det var ikke noe trist i det, han ville bare selv gjerne bestemme det. Jeg husker fortsatt hvilken sang det er.

I radioen for et par uker siden snakket de om akkurat dette og radioverten hadde et ønske om at man skulle spille "all you need is love" av Beatles. Han ville hylles og han ville ikke det skulle være noe tungt og negativt.

I går hørte jeg en sang jeg hadde "glemt litt". Jeg liker ikke opera sånn egentlig, men denne elsker jeg og jeg får alltid tårer i øynene: Sarah Brightman's "time to say goodbye". Den skal spilles i min begravelse.

💗

#love #life #death

Liker

Kommentarer

Kathrine Fredriksen
,
Et fint innlegg, Tonje! Og det er noe som ikke burde være tabubelagt!

Jeg har også hørt fler sanger som kan være aktuelle i min begravelse. Med tekster som bringer frem følelser, tanker og gode minner. Jeg ønsker ikke en helt tilfeldig sang, og jeg ønsker ikke at folk kun skal gråte.

Jeg ønsker at de også kan bli varme innvendig, smile og minnes meg og våre fantastiske øyeblikk ❤️Gi dem håp om at vi en dag sees igjen, selv om jeg egentlig ikke vet 😭❤️ Døden skremmer meg så hinsides mye! Så jeg håper det er leeenge til den dagen kommer. Spesielt det å skulle miste noen jeg er glad i - det er det jeg frykter mer enn min egen død ❤️
kathrinefredriksen.blogg.no
norsketankeridanmark
,
Tuuusen takk og så fint og rørende det du skriver her. Det traff meg veldig og er veldig enig i dine tanker 💗nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229