Dette er deg - din fete løgner!

God morgen 🌿

Jentetid! India har en avtale med en veninne klokken 13 og Pixie og jeg har en date i Viborg.

Tommi er sammen med sin far og henter materialer til trehus, men er hjemme om litt. Men så skal han jo på kurs etterpå.

En stor, klam og grønn Pinocchio nese er noe jeg ønsker for alle store løgnere i verden, i deres neste liv om ikke annet. Bare til de har forstått at de ikke skal lyve. Noen lyver om alt, andre om litt og noen fordi de kjeder seg.

Jeg snakker ikke om en hvit løgn her, jeg snakker om lystløgneren. Men så er det jo en grunn for alt da og jeg som er pedagog kan jo rasjonalisere alt. Uff. Ler. Ofte er disse løgnerene ikke uten diagnoser. Ofte er det tale om border'line personlighetsforstyrrelse. De er ofte dem som lyver så mye at de tror på det selv. Umulig (nesten) å arbeide med. Både meg og mine tidligere kollegaer fra psykiatrien "kranglet" alltid om hvem som skulle være fri for de sakene. Og jeg styrer fortsatt unna. Mennesker med borderline er i en annen virkelighetsoppfattelse og kan nesten aldri og sjelden profittetre av behandling. Desverre. De kan slettes ikke forstå at de er psykisk syke.

♥️

Styr unna løgnere for en god dag og et godt liv.

#tattoo #weekend #danish #nouwblogger #influenser #love #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #live #nouwblogger #no #nouwinfluencer #ageperfect #agepositive #mamma #sun #woman #weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #mallorca #dansk #norsk #outdoor #blogger

Liker

Kommentarer

vestfrøken
vestfrøken,
Lystløgnere er ikke bra...... Jeg kan ikke mye om borderline, men alle er vel ikke like? Tror noen er mer selvbevisste?
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Det er nyanser, men litt og ingen selvinnsikt er noe av det som kategoriserer borderline. Og har man meget selvinnsikt som borderline, så er det muligvis feil diagnose. Og de er det mange av, feil diagnoser. Borderline kan evne å tillære adferd, altså kopiere og virke tilsyneladende selvbevisst - uten å "føle det" ♥️nouw.com/norsketankeridanmark
Vestfrøken
Vestfrøken,
Ok, jeg vet ikke så mye om det. Men leser bloggen til en med borderline og hun virker veldig selvbevisst fra utsiden. Men ikke vet jeg.
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Mange nyanser og man kan jo profitere av behandling, bare ikke så god virkning alltid ♥️ nouw.com/norsketankeridanmark
livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229