Dette angrer jeg veldig på!!

God morgen, kjære dere 🧡

Vi har hatt gang i fabrikken lenge, og akkurat nå er jeg hos legen. Etterpå er det max med skrivearbeid. I neste uke er det jo ferie, ihvertfall nesten hele uka. I morgen er det skolefest, det er det noen som gleder seg til og lørdag skal vi til fødselsdag.

Vi har ikke de store planer for ferien, jeg hadde jo et håp om å reise, men vi var så mange som ville ha fri - og ellers som jeg er en av de siste ansatte, så ble jeg en av de 6 som skulle jobbe et par dager. Helt fair.

Noe denne Tonjen angrer på, det er at jeg ikke har tatt bedre vare på tennene mine. De er pene å se på, men "kjære meg " jeg tror det er huller i alle sammen nesten. Genetisk uheldig og ikke så god til tanntråd. Til å pusse, veldig god. Litt for god. Smiler.

Husk tanntråd, dere som trenger det og en god dag ønskes dere 🌿

#smile #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #weekend #mom #familyfirst #familygoals #husbandandwife #husband #wife #life #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #men #husbandandwife #ageperfect #inspiration

Liker

Kommentarer

Msindependent
Msindependent,
Uff.. Noen sliter mer med tennene enn andre, uansett hvor godt de tar vare på dem. jeg føler meg utrolig heldig som aldri har noe problemer med tenne mine og det tror jeg lommeboksen min er takknemelig for også 😂 Håper du har en kjempe fin uke videre 💕nouw.com/msindependent
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Kari
Kari,
Fffff... Takk for påminnelse! Mange uker siden jeg husket å bruke tanntråd... 😃 www.kariengesvik.no
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Haha.. Jeg er inne i en god steam for tiden 🙈😜nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229