Ekteskap er meget hardt arbeide - det kan det være i hvertfall. Hverdagesfellene og bombene eksploderer på stripe og den tosomheten som en gang besto av kun sommerfugler, består også nu av andre faktorer som prøver å fange disse sommerfuglene. Jeg gikk i fella den første gangen, så jeg går definitivt ikke i fella den andre gangen.

En stor fordel for ekteskapet denne gangen, er at vi er veldig like og vil akkurat de samme tingene. Ihvertfall nesten. Våre energier og beundring for hverandre er noe jeg ikke har opplevd før og ligger definitivt på et dypere plan. Jeg beundrer virkelig Tommi, hans handlinger og kjærlighet for jentene gir meg sus i magen flere ganger om dagen. Og hans kjærlighet for meg behøver jeg ikke tvile på. Han er mannen som alltid rører og kjærtegner - alltid setter jentene først og alltid etterstreber å være den delen av forholdet som gjør at vi passer så godt sammen.

Man skal aldri si aldri, men aldri skal jeg skilles fra ham.

🖤

#manwithlonghair #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #weekend #danish #nouwblogger #influencer

Liker

Kommentarer

VeraxxLynn
,
Kari
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229