Det blåser og er litt surt i Danmark i dag, ihvertfall der jeg er. Hagen og hele inngangspartiet er fylt opp med tre, fantastisk. Ler.

Jeg har flere møter i dag, så dagen blir nok litt travel, men det liker jeg også jo.

Det er så rart med oss mennesker, men er det ikke slik at bare vi ser litt tårer så går det automatikk i at man synes synd på noen. Den som gråter er ofte den som får mest sympati og empati og blir dermed også "utnevnt" til offeret.

"Stakkars ham/henne og hvordan kan noen være så ond"!? Husk - en sak har alltid to sider, ikke se deg blind på snørr og tårer. Ting er ikke alltid som de virker og sannheten kjenner kun den som "sannheten skaper".

Verdens vil bedras noen ganger, vær den som tenker alternativt. Å gi noen "rett" er ikke alltid den beste hjelp.

♥️

#blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #blogg #influencer #personligblogg

Liker

Kommentarer

Vestfr.
Vestfr.,
Det er helt sant! Jeg har faktisk tenkt noen lignende tanker i det siste. Samtidig skal man jo ikke være utelukkende kritisk, og møte personer som har det tøft med å si "mener du ja. Men det er sikkert en annen side også." Noen ganger skal man også lære å "holde kjeft" og tenkte sitt inni seg synest jeg. Og mange ganger har jo folk som gråter det tøft, selv om dette kun er EN side av sannheten og deres sannhet. Og så er det ett annet kapittel med krokodilletårer o.l. Ofte forteller jo personer bare litt av historien, det som gagner en selv best. Slik er jo mennesker. Men noen er flinkere enn andre til å prøve å få frem ett nyansert bilde og se selv selv enn andre. Jeg prøver som regel å være åpen å velge å tro på det folk sier, men jeg nar vørt veldig naiv før, haha. Så jeg har forstått det er litt av hvert i verden
norsketankeridanmark
,
Åh, du er så klok og får forklart det akkurat som jeg synes det skulle tolkes. Så enig med deg ♥️nouw.com/norsketankeridanmark
livetmitt93
,
dårlig vær her og :/nouw.com/livetmitt93
norsketankeridanmark
,
IP: 82.99.3.229