Kjenner du den? Sannheten som bare du vet eller kanskje noen andre vet. Sannheten du skjuler og sannheten du unngår. Kanskje sitter du å spiser søte epler med salt på og håper det hele skal smake så godt - for eplene er jo søte. Jeg kjenner min sannhet. Jeg er nok alt for ærlig, det har jeg alltid vært. Men ikke alle lever på denne måten. Jeg kjenner mange sannheter, men de er ikke mine. Men noen fortalte meg en gang, at alt kommer for en dag. Og det tror jeg på. Enten det er min sannhet, eller din eller kanskje din søsters. Det kan være hvem som helst sin.

Ærlighet varer lengst 💛

Jeg skal ha litt selvpleie nå, det er også viktig. Det er viktig å være god mot seg selv, og andre selvfølgeligt. Og alle følelser er lov, man må ikke legge lokk på avmakt og vrede, for da blir eplene enda mere sure.

Ønsker deg en deilig dag, sannhet eller ei 💛😉

Liker

Kommentarer

theresebraathen
,
Liker så godt at du er så direkte om ting! Å det er derfor jeg liker bloggen din så godt, i tillegg så er du så utrolig søt og herlig! Er alltid så koselig å komme inn her 💜 Håper du får en fantastisk fin Tirsdag 💜 Klem nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Åh tuusen takk i like måte, fantastiske deg ❤️❤️❤️ DU altså 😍 Superklem nouw.com/norsketankeridanmark
elinmadelen
,
Elsker bloggen din og hvor ærlig du er 😊 Kommer til å følge deg mer fremover! 😊 <3 nouw.com/elinmadelen
norsketankeridanmark
,
Tusen takk, det setter jeg veldig stor pris på du sier - og i like måte ❤️🕊️ klem fra meg nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229