God morgen fra senga 🐟

Jeg glemte jo å slukke for alarmen denne lørdagen også og jeg tror jeg mest våknet av at min hjerne sa nææi! For så vet jeg at jeg ikke kan sove mere. Så her ligger jeg her. Jeg har spist 3 kanelboller og snart drukket to energidrikk. Det er lørdag vet dere. Ulla prøver å snike seg opp i senga for en "kos", men det er nok andre ting som lukter bedre. Smiler.

Jeg kom til å tenke tilbake da dating - markedet var et faktum og hvor mange venninner jeg har hatt som har vært på rare stevnemøter (old fashion ord, ikke!?)

Jeg ble en gang inviteret ut av en murer som pusset opp badet mitt. Stakkars mann, var sikker bare søt, snill og alt for sjenert. Jeg kan huske jeg stakk av da han var på toalettet og jeg tror jeg hadde 75 ubesvarte anrop fra han etterpå. Slemme - Tonje! Jeg var ekspert i å finne rare og underlige "feil" som kunne rettferdiggøre at jeg ikke skulle møtes med dem mere. Enten hadde de for bleike ører (dated faktisk ham en stund), for lange fingre, feil sko, bodde på feil side av byen, stygg bil.. Listen var lang og grusom. Og kanskje var jeg litt grusom. Men, det var ikke bare meg serru - mine venninner var da også nesten like kritiske. Og ja, like barn leker kanskje best, men jeg tror mange kvinner er vanskelig å tilfredsstille.

Det er akkurat som vi setter opp en "mur" for å sjekke om disse stakkars menn kan bryte igjennom.

Eller er det bare meg og mine venninner?

💛

Bildet er fra pinterest!

Liker

Kommentarer

Kari
,
Jeg bruker mest magefølelsen når jeg plukker ut mine menn... 🙄😂www.kariengesvik.no
norsketankeridanmark
,
Har jeg også gjort tidligere - det ble helt feil 🙈😂😂😂👏nouw.com/norsketankeridanmark
VeraxxLynn
,
Jeg var nok mer kresen før da jeg var yngre. Fokuserte nok på helt feil ting ved mannen, og lot meg ikke bli ordentlig kjent med han innen han fikk «sparken» 😳nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Der fikk du sagt det, mange som har blitt avvist over feil og tullete ting.. 🙈👫 Hadde helt feil fokus 😂nouw.com/norsketankeridanmark
IP: 82.99.3.229