Jeg synes det er ved å være helt kvalmende med de fete overskrifter fra folk i Norge som faktisk har en "stemme" som de velger å bruke i uttalelser om Sophie Elise. Finnes det ikke andre ting man kunne bruke den stemmen til, som å holde foredrag for ressurssvake familier som behøver hjelpende redskaper til å oppdra barna sine til gode verdier og godt selvverd?

Danmarks farligste "forbilde", hun kjenner jeg! Det er henne om skjuler seg bak fine bilder og kjærlige quotes på Instagram om hvor fantastisk hennes liv er. Hvor nydelig alt er rundt hende og hennes praktfulle familie som er så full av kjærlighet og nærhet. Så vet man bare hun jobber i døgndrift og overlater sine barn til tilfeldighetene, henne og kjæresten har ikke hatt sex på 3 år og sjelen hennes er ved å revne innvendig av bitterhet og sjalusi. Hun er farlig hun. Falskhet - på en annen måte. Og så er det de 3 millioner andre som legger ut bilder av operert meg ditt og datt - tror dere ikke at unge jenter kikker på dem? Jeg blir så irritert. Ja, Sophie Elise må tenke seg bedre om, men det må faen de som høvler ned på et annet menneske som hun skulle ha drept noen?! Det eneste man oppnår er flere lesere og flere følgere til Sophie Elise.

Man er bra nok som man er, uansett hva - holder det ikke med å si det? Det kan godt være man skulle trekke ut eget internet noen ganger også - det er ikke sikkert man er så perfekt selv!?

Et falskt indre er neppe bedre enn er falskt ytre!

#sophieelise #blogg #personligblogg

🧘♀️

Liker

Kommentarer

lindajanssons - fashion
,
Wow, du är verkligen vacker😍🙌lindajanssons.com
norsketankeridanmark
,
Åh Linda 💛💛💛😘nouw.com/norsketankeridanmark
theresebraathen
,
Har ikke giddi å fulgt med på dette jeg for å være ærlig! ☺️ holder meg unna, å har egentlig aldri likt sophie Elise sånn sett, å kommer nok aldri til å ta turen innom bloggen hennes heller ☺️ jeg syns det er for mye som er operert der, å sånne kjendiser følger jeg ikke på noen som helst måte ☺️ nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
,
Liker din ærlighet og jeg forstår din mening og holdning godt ❤️nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229