Dagen startet med alt mulig i senga!

God ettermiddag 🌿

Jeg avsluttet arbeidsdagen tidlig i dag, dro hjem og fikk en lur. Jeg er fortsatt ikke helt ovenpå etter jeg har vært syk, men jeg blir nok tipp topp i løpet av helga skal dere se.

Nå har jeg funnet frem en gammel snop - skål fra lengst inne i skapet. Her gnafser jeg løs av alle de "favoritter" som ble liggende igen. De som ingen ville ha, og som sikkert er sortert i en gang tidligere.

Tommi blir 30 år på søndag, men jentene er desverre ikke hjemme. Vi ville ikke at han skulle gå glipp av sang, kaffe og kake på senga (da det er det beste med hele bursdagen), så vi sto all opp tidlig og skriv kort og ordnet til verdens beste Tommi på forskudd.

Jentene elsket det, og selvfølgelig Tommi. Og mor her, hun smilte bare også. Den beste start på dagen.

God helg til dere ♥️

PS! Jeg ligger litt etter med å kommentere, men sovnet fra det hele i går - og har tilbrakt natten i klær. Umulig å vekke, sa Tommi.

Jeg hadde sovnet med jentene. Smiler.

#weekend #influencer #inspiration #fashion #influencer #dansk #shopping #nouwblogger #nouw #blog #boots #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
god dag videre 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229