Barna er alltid problemet!

Jada, alle foreldre krangler. Det er nesten ikke til å unngå at foreldre er uenige. Men man kan ikke skjule seg bak "sitatet": Alle foreldre krangler!

Barn vil oppleve at foreldre er uenige, men så er det også ekstremt viktig for barna å se at foreldrene blir enige igjen også. Og ikke minst å få vite at det ikke handler om dem. Og det kan ikke nytte noe å stå og rope til hverandre i barnas nærvær og tro at dette er ok "fordi alle foreldre krangler". Resultatet av alle disse kranglene som foreldre har kommer ikke samme dag, eller uken etter - eller måneder etter. Det er all den uro og utryggehet som dette gir dem små, som er med til å utvikle deres identiteter. Lav selvtillit, konsentrasjonsvansker, lærevansker, liten selvregulering og selvrespekt og generelt vanskeligheter med å begå seg sosialt - for å kunne forstå sosiale koder og for å kunne vite hvordan man skal være overfor andre mennesker og seg selv.

Så kommer bekymringene fra foreldrene, lite vitende om dette de har skapt, til uttrykk i avmakt for deres "umulige" barn! Og så er barna plutselig blitt problemet.

Ro skaper ro! Uro skaper indre uro! Det er logikk!

💜

#bildeterfrapinterest #kids #love #mom #familyfirst #familygoals #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight

Liker

Kommentarer

Vestfrøken
Vestfrøken,
Bra du skriver om dette! For ingen selvfølge alle er bevisst dette desverre
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Tusen takk og ja desverre 🙄nouw.com/norsketankeridanmark
fridashage
fridashage,
Du er så klok så klok! 👏❤ det må jo gå an å snakke sammen uten å skrike tenker jeg 🙊nouw.com/fridashage
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Ja man skulle tro det og takk for at du er så god 💜😉nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229