Bare slett meg!

Livet uten gluten og trening mange ganger om uka begynner å gi avkasting. Ingen vaskebrett selvfølgelig og slaske - faktoren er der forstsatt. Enkelte steder ihvertfall. "Blir da aldri fornøyd heller da sjø." Reform Tonje 2020 dette, now or never. Neida, bare tull - jeg er tilfreds. Klager ikke, bare litt.

Men jo, det var ikke det jeg skulle skrive om. Jeg vil bare si til dere som er drittlei av blogg - spam og meg i alle former og fasonger:" Slett meg!"

Det er helt fint og jeg blir hverken lei meg eller sint, det er faktisk meget forståelig hvis man er luta lei av å få meg opp i feeden sin mange ganger om dagen.

Bare sånn, hvis du har vært innom tanken men ikke kan få deg til det.

Det er bare slik at den bloggen må promoteres hvis den skal bli lest. På godt og vondt. Men jeg håber jo selvfølgelig dere blir, men no stress altså..

🖤

#bloggen #blogger #bloggeneroppdatert #nouw #nouwblogger #influencer #woman #ageperfect #agepositive #inspiration #instagram #dansk #norsk #outdoor #photography #model #underwear

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,
Den siste tiden har hverken du eller noen annen kommet opp i ferden min. Går ikke ann å bli lei deg vel, morsomme - spennende - fine og aktive Tonje 😉nouw.com/veralynn
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Duuu altså 🙈 🙏❤️❤️❤️nouw.com/norsketankeridanmark
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Duuu altså 🙈 🙏❤️❤️❤️nouw.com/norsketankeridanmark
livetmitt93
livetmitt93,
fine du 😊 <3nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229