Au sier mor - au sier barnet! (stopp med det)

Motionsdag i skolen. Regnet pøser ned, selvfølgelig. Jeg har et par jobb - ting og så tar Tommi og jeg ut i skogen for å overraske dem.

"Syte - samfunnet" er det noen som kaller "oss" i dag. Mulig jeg vil gi dem rett i det. Ihvertfall litt.

Mange foreldre tenker ikke over sine handlinger i dag. Mange foreldre som har plager og smerter (som er reelle nok), "auer" seg og beklager seg høyt foran sine barn, flere ganger om dagen ofte.

"Mamma har så vondt i hodet, pappa har så vondt i ryggen, au - så vondt i ryggen han har, mamma kan ikke arbeide fordi hun har det ikke så godt..."!

Og jeg kan fortsette. Barn skal selvfølgelig lære at livet har nyanser, men som alt annet - hvis du gir dem for mye av kullsvart, så blir det kullsvart.

Barna trenger ikke vite om alle voksenting. De behøver ikke formes av sykdom.

Du skal gjøre barnet motstandsdyktig mot sykdom, ikke tilbøyelig som det er en normalitet. For hva blir det da - da blir det jo et sytesamfunn?

♥️

#mentalhelse #influencer #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #woman #man #hunk #husbandandwife #ageperfect #inspiration #fashion #influencer

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
herlig og lese 😊nouw.com/livetmitt93
theresebraathen
theresebraathen,
Jeg er så utrolig enig med deg! Veit om mange som syter og klager foran barna sine, å det blir for dumt! ☺️
Tantebarna mine veit at jeg har mine utfordringer, men de får aldri oppleve det når jeg er syk eller har vondter her og der, det trenger de ikke se eller høre om ❤️
nouw.com/theresebraathen
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Vi er så enige 🧡 nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229