Tittit fra solen, Danmark slår til igen 🌼

Jentene er kjørt i skolen og mor skal gjøre noen praktiske ting. Det gjelder å få det gjort nu når jeg snart skal igang med å jobbe igjen.. Smiler.

Da jeg var "ung" (sørgelig måte å starte en stening på), kom Falsk og Mathisen med en sang som het' "alle fine damer har ei stygg venninne". Ikke så pent og ikke så enig der, men min point var: Alle damer har ei "ugrei" venninne. Ei som gjør stygge ting.

Kjenner du henne, henne som er så 'tett' med sine venninner? Under alle bilder på instagram er det #elskerelskerelsker #henneher #peace #vakrekvinne - hvor det egentlig burde stå #falskbitchsomsnakkerstygtomalleminevenner.

Manipulator - venninnen som lokker alle de dype hjerte-hemmelighetene ut av sine nærmeste for å plaprer løs til høyre og venstre for å hevde seg selv. Og det verste er, jeg tror ikke hun selv vet hva hun holder på med. Det er bare "henne". Hun tror selv hun er så snill, god, kjærlig og taknemmelig.

Du tenker kanskje at dette er mest aktuelt blant de unge, men det tror jeg faktisk ikke. Noen voksne mennesker blir aldri helt voksne. Alder er bare et tall og ordet voksen er bare et ord.

En venninne "i harmoni og taknemmelighet" er ikke noe du finner på instagram eller kan tillegge deg selv eller andre. Det er noe som "ligger i en". Kvalitet over kvantitet og velg dine venninner med omhu.

💛✌️

Liker

Kommentarer

Kari
,
Jeg stemmer på kvalitet og kvantitet 😂🤣😂 Neida, var litt kødd, det. Jeg har stor omgangskrets, men man skjønner jo etter hvert hvem man skal ha med i livet videre. Må bare åpne øynene og kjenne etter. 💛kariengesvik.no
norsketankeridanmark
,
Hehe.. Nei men jeg forstår hva du mener ✨🤭❤️ Og nemlig, man må merke etter! nouw.com/norsketankeridanmark
VeraxxLynn
,
Jeg hadde en gang en sånn venninne, men hun er historie for noen år tilbake. Det var alltid mye drama rundt henne, men det var ikke jeg som «ditcha» henne. nouw.com/veraxxlynn
norsketankeridanmark
,
Ja, de drama venninner - det pleier sjelden å vare. De "hopper" litt rundt 😆nouw.com/norsketankeridanmark
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229