Æ vil ha dæ og det og alt jeg ikke kan få!

Litt lekker inspirasjon på en ellers god og travel tirsdag. Vi har hatt behandlermøte i dag, med sakssparring etterpå. Det er alltid så motiverende og jeg har virkelig noen fantastiske og dyktige kollegaer. Vi ler så mye, og det er så viktig når man har så mange tunge saker.

Det er mange ting man kan ønske seg her i verden, som man ikke kan få. Og er det ikke typisk at man (ofte) absolutt vil ha de tingene som det ikke lykkes en å få.

Barn av foreldre som ikke er tilgjengelige følelsesmessig og geografisk, ønsker og søker ofte disse foreldre ekstra mye. Dette fordi det er en ambivalent tilknytning og utrygg relasjon som gjør at barnet hele tiden vil søke anerkjennelse hos denne foreldre. Det er ikke uten grunn at barn fra sosialt belastede miljøer, søker og søker sine foreldre selv om de har blitt behandlet dårlig og avvist utallige ganger.

Et annet eksempel er den potensielle kjæresten som man så gjerne skulle hatt fingrene i, men som ikke er tilgjengelig. Og som er avvisende i tillegg. Og du har bare vært forelsket i ham eller henne halve livet. Noen som kjenner seg igjen i dette?

Eller alle de reisebildene som man bare kan drømme seg bort i, alle de "heldige" og tilsynelatense vellykkede menneskene som lever ut drømmen - som du aldri kommer til.

Alle de ting vi ikke kan få, de vil vi ha. Og vet du hva, du kan få dem alle sammen. Du skal bare tro på det.

Hvis andre kan, så kan du også. Vi er alle bare mennesker av kjøtt og blod, og alle er vi "like" i mørket uten klær og materielle goder.

🖤

#bloggen #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight #nouwblogger #influencer #norsk #outdoor #blogger #blog #kidsroom #family #kids #love #bildeterfrapinterest

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
<3 <3 flott inspo 😊nouw.com/livetmitt93
vestfrøken
vestfrøken,
Dette innlegget inneholdt noe av det samme jeg har skrevet på idag. Ett har jeg ikke publisert, men er om betinget vs ubetinget kjærlighet hos barn.. og voksne- og har skrevet noen linjer som var veldig like dine. Enig i mye her som vanlig 😉 Man søker seg ofte til det man er vant til når det kommer til kjærlighet/hvordan man har blitt behandlet (tragisk nok i noen tilfeller) Fine inspobilder. Likte tegniningen- ny tatoo? Fint fambilde. Og kvinna nede i hjørnet måtte jeg gruble på om var deg eller ikke- ligner deg-uansett fint bilde.vestfroken.blogg.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229