Her finner du den 💜 Og du må selvfølgelig gjerne følge meg.

Nattaklem fra Danmark

Liker

Kommentarer

Jada, alle foreldre krangler. Det er nesten ikke til å unngå at foreldre er uenige. Men man kan ikke skjule seg bak "sitatet": Alle foreldre krangler!

Barn vil oppleve at foreldre er uenige, men så er det også ekstremt viktig for barna å se at foreldrene blir enige igjen også. Og ikke minst å få vite at det ikke handler om dem. Og det kan ikke nytte noe å stå og rope til hverandre i barnas nærvær og tro at dette er ok "fordi alle foreldre krangler". Resultatet av alle disse kranglene som foreldre har kommer ikke samme dag, eller uken etter - eller måneder etter. Det er all den uro og utryggehet som dette gir dem små, som er med til å utvikle deres identiteter. Lav selvtillit, konsentrasjonsvansker, lærevansker, liten selvregulering og selvrespekt og generelt vanskeligheter med å begå seg sosialt - for å kunne forstå sosiale koder og for å kunne vite hvordan man skal være overfor andre mennesker og seg selv.

Så kommer bekymringene fra foreldrene, lite vitende om dette de har skapt, til uttrykk i avmakt for deres "umulige" barn! Og så er barna plutselig blitt problemet.

Ro skaper ro! Uro skaper indre uro! Det er logikk!

💜

#bildeterfrapinterest #kids #love #mom #familyfirst #familygoals #blog #danskebloggere #personligblogg #bloggersdelight

Liker

Kommentarer

Folk vil fylle deg med dritt, i alle sammenhenger. Folk lyger og normen i samfunnet sier det er ok med en liten hvit en. Hvor hvit den er og hvor liten den skal være, er det jo ingen bruksanvisning for. Folk må bare bruke skjønn og sunn fornuft. Problemet er bare, sunn fornuft og løgner står ikke helt i relasjon til hverandre - så hvis man allerede er i "nød - løgn - sporet", så har man sikkert "kjørt forbi" fornuften.

Pointen er, man kan ikke stole blindt på hva folk sier men man kan noen ganger bedre stole på hva man ser og hva magefølelsen sier. Man kan ikke basere sannheten på det, men man må begynne å kikke på folk. Hvis vi alle var stumme og døve, hvordan skulle vi egentlig tolke hverandre?

Kroppsspråk lyger sjelen. Se folk i øynene 💜

Nu skal vi til svømming!

Liker

Kommentarer