Haha.. Jeg må le litt, for det høres faktisk litt ut som en 80/90 - talls greie. Og det er det kanskje også.

Da jeg ble gift den første gangen fikk vi tatovete "ringer" - helt Pamela Anderson style. Den har jeg så fått fjernet, for jeg er jo ikke gift med ham mere. Det var enten å kappe fingeren eller få en ny over. Eventuelt laser. Jeg har fått en ny over.

Mann nr 2: Tommi og jeg fikk et impuls "fit" da vi var på kjærestetur til København for et par år siden. Jeg har også Tommi tatovert på armen.

Så, to menn har Tonje på kroppen. Og forhåpentligvis blir det ikke flere. Jeg ler. Er så sprø! Tommi har forøvrig også India og Pixie tatovert. Vi elsker ham.

Har du et navn på kroppen?

❤️

#tattoo #blogg #blogger #danmark #norge #love #ink #influencer

Liker

Kommentarer

Havnet på lett - shopping - kjøret igjen i dag, men pytt. Jeg skulle bare ha de lampene fra Søstrene grene. Jeg har alltid hatt en "ting" for rislamper, selv om jeg tror disse er laget av stoff. Nu må vi se, jeg liker dem ihvertfall. Og kostet kun små 100 kr stykket. Og så fikk vi da plukket med oss noe annet småtterier også. Ler litt. Det var en gang jeg ikke kunne gå ut av døra uten å bruke 1000 kroner (satt på spissen), men det har jeg ikke helt økonomi til mere. Og det er jo ikke nødvendig å bruke så mange penger hver dag for å føle seg glad. Men det var et annet tidspunkt og et annet sted i livet. Mange år siden. Smiler.

Det er definitivt eggløsning da, det kan merkes på kroppen. Både her og der som dere kan forstå av overskriften. Det er litt merkelig, det er akkurat som jeg merker symptomene på eggløsning bedre enn premens. Det er kommet med alderen. Er det flere som har det slik?

Ellers er det vår, jeg har erklært vår i Danmark 🌸

Liker

Kommentarer

Det kan godt være det kun er meg som synes dette er litt "underlig" og morsomt. Men jeg tar altså turen til Aalborg (et par dager siden) og kjøper et bilde som jeg synes jeg fint og dekorativt.

Senere henter jeg jentene i sfo og India kommer så stolt og viser meg et bilde som hun har malt. Er det ikke "mors datter" eller hva!? Man kan ikke si de ikke ligner hverandre de to bilder, og det er jo ingen overraskelse at mor og barn er like - men vi tenker nok litt mere ens enn hva jeg trodde.

Jeg synes dette var en morsom "tilfeldighet".

India 💛🌱

Klem til alle

Liker

Kommentarer