God kveld der ute ❄️

Ja, fikk jeg jobben? Kan jeg svare: "litt"? Jeg ble oppringt for ikke så lenge siden - hvor de hadde blitt enige om at jeg passet best inn i kommunens unge-avsnitt som behandler for misbruk. Så, der ville de ha meg istedet for. Det er jo ikke noe tvil om at der er jeg også best, men når man har jobbet med det i noen år så vil man gjerne ha en pause.

Jeg har arbeidet med misbrukere i 20 år! Det er lenge det, og jeg er en ener her om jeg skal si det selv. Er det en ting jeg er god til her i verden, foruten å være mamma, så er det å være misbrugsbehandler. Litt må man få lov til å skryte, men der er jeg god.

Nok om det, tror ikke det blir aktuelt. Noe annet som er aktuelt er, at jeg skal opp å se serie med Tommi min snart. Litt kaffe nu og så skal vi under dynene.

💜 Natti natt

Liker

Kommentarer

Vi har trenet og vi har hentet India i skolen. Pixie er med en venninne hjem i dag og de skulle ta bussen selv, så de var helt i hoppla.

Men jo, de bukser der - de var en "must have". Jeg så Fanny Lyckman i dem for et par år siden. DE skulle jeg bare ha. Følger en topp med også, men ikke den jeg har på her. De er faktisk fra Gina Tricot.

Jeg har ikke brukt dem på en stund for Tommi avskyr dem (haha), men i dag skulle de på. Men herremin, så tynt stoff da?! Har du prøvd å løpe i det!? Føltes som rumpa klasket som medister på løpebåndet og det eneste jeg tenkte hele tiden var "shit, jeg skal strammes opp"!

Vel, nok om det - den er ikke såå ille da sjø, rumpa mi. Ler.

Har du en god dag?

🧡

Liker

Kommentarer

Har du vært på ferie i Danmark og fått disse, farge-brus på glassflaske? Jeg husker dem så godt fra jeg var liten, noe av det jeg husker best fra Danmarksferiene bortsett fra den "basjen" i senga i sommerhuset. Ler. (et helt annet blogginnlegg).


Jo, eksamen/intervjuet er ferdig. Ble grillet på systemiske teorier osv. Høm.. Jah, nu må vi se. Er fortsatt ambivalent og tror ikke jeg gråter hvis det ikke er morsomme-Tonje de velger. Mye jobb for lite penger, tror kanskje jeg har slitt meg nok ut på det. 95 søkere og 5 til samtale, så det er jo en liten bragd i seg selv.

Men, jeg må tenke over hva jeg vil før de ringer. Enten senere eller i morgen.

Nu skal den gamle og den unge løpe.

Vi høres senere ❤️

Liker

Kommentarer