Igår blev det en tur till 9/11 Memorial och Staten Island.

Mäktigt är nog ett välplacerat ord! Dem har hedrat dem bortgångna väldigt fint med allas namn ingraverat runt poolerna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så fyller jag nämligen 21 idag! Och denna firas i New York med Fabian.

Nu ligger jag klarvaken i sängen i väntan på att Fabian skall vakna så att vi kan starta dagen. Dock så är klockan bara 06.49 här i NY men jag med min extrema jetlag har vaknat av och till sedan 02.30 amerikansk tid haha. Men Fabian som älskar att sova verkar inte ha några problem alls, haha.

Idag blir det att ta en tur till "The Top of The Rock" för att se utsikten över hela Manhattan därefter skall vi ta en promenad längs 5th ave och se alla butiker och den gatan sägs vara den dyraste i världen. Sen tar vi kanske en tur inom central park och sen ikväll vankas det Rangers match vilket blir extremt kul!!

Likes

Comments

Så nu är det officiellt påsk och dem flesta med vanliga jobb har gått på semester i några dagar framöver. Men själv så är det jobb som gäller då vi har öppet hela påsken.

Idag när jag slutat jobb så tog jag bilen vidare in mot city för att köpa två nya bh-ar och för att hämta ut min telefon som varit på lagning. När jag var färdig inne i stan så tog jag turen till Leah och Viggos dagis för att hämta upp dem och möta upp Camila och Erik. Så då tog vi oss en tur på sentret och passade på att slänga i oss en pizza på Dolly till middag.

Strax före 18 tiden så körde jag vidare hem igen för att få lite saker gjort och för att få slänga mig i soffan framför lite serier. Lite ensamt här nu när Fabian dragit till Trysil men tur det bara är några dagar så det ska nog gå fint!

Likes

Comments

Ja idag kände jag mig faktiskt ganska frisk och pigg så blev en 2km tur på löpbandet och lite squats+mage! Fick en liten reality check i helgen när jag märkte hur dallrig och otränad rumpan min har blivit, har alltid tänkt att den varit naturligt fyllig och tränad... Haha men så är det verkligen inte har jag tyvärr fått inse nu.

Slutar om 2 timmar och då blir det att skynda mig hem och få hinna kramas lite med Fabian innan han ska iväg och jobba kvällsskift. Och imorgon när jag är på jobb så drar han på guttetur till Trysil onsdag-söndag. Så blir en påsk för mig själv i Oslo... Får tyvärr inte ta ledigt från jobb när det är påsk och röda dagar, annars hade jag tagit chansen att ta en tur hem när jag ändå ska vara helt ensam här i Oslo. Camila och Erik ska också till något fjäll så blir spännande att se hur det går för mig att sova helt ensam i Fabians föräldrars hus då även dem är i fjällen. Haha så nojig som jag kan vara när jag är ensam så får vi se...

Likes

Comments

I helgen har mamma varit på besök så igår blev det en tur till Oslos bästa hamburgerrestaurang! Kverneriet är restaurangen och hamburgaren var så sjukligt god! Och den var så mör och fin att det verkligen bara smälte i munnen.

Efter att vi slängt i oss den gigantiska burgaren så tog vi bilen vidare för att spela lite bowling. Där det faktiskt var lite jämnare än vanligt, men var ändå Camila som vann tillslut haha.

Ikväll ska vi en tur till Camila och Erik för att äta middag och därefter ska vi dra med mamma på bio för att se den nyaste Divergent filmen.

Likes

Comments

Idag tog jag en sovmorgon till tolv och sen tog jag på mig lite smink för att ta mig ut ur huset en tur. Följde med Marita till veterinären där Bentley skulle ta en spruta och sedan tog vi oss en tur till Alnabru och XXL där Fabian jobbar. Så fick Marita köpt sig några saker och därefter tog vi en lunch med Fabs.

Ikväll blir det bara att slappa hemma och eventuellt hämta lite pizza och invänta Fabs som slutar vid tio. Vi får se om vi får hittat på något till imorgon eftersom Fabian slutar redan halv två.

Likes

Comments

Idag fyllde Fabians mamma år så imorse tog jag och bakade min standard tårta och chokladbollar.

Nu känner jag mig äntligen lite mer på benen men blir ändå en lugn helg eftersom Fabian jobbar kväll imorgon och jobbar på lördag.

Likes

Comments

Ja på torsdag fyller Fabians mamma Vibeche år så idag har jag förberett lite av fikat som jag tänkte bjuda på. Skönt med lite fika som kan förberedas några dagar tidigare, så nu ligger det färdigt i frysen. Så får jag se vad mer jag får till till fikat. Blir såklart min klassiska gräddtårta, som jag även bjöd Vibeche på förra året. Men får se vad det blir för dekoration på den iår.

Och nu måste jag få klaga lite, jag förstår inte hur grannar kan skapa så mycket ljud! Det flyttade in nya grannar i radhuset bredvid ungefär samtidigt som jag och Fabs flyttade in. Och dem låter ständigt! Nu och hela dagen har det låtit som att det varit full fest där med bankande i väggarna och allt därtill.

Denna bjöd jag på förra året.

Likes

Comments